sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Viikonlopun viettoa

Pöytyällä on vietetty leppoisaa, elämän täyteistä viikonloppua. Kukan perhe käväisi kylässä uudella autollaan. Hyväntuulisen Oton puuhia oli mukava seurailla. Poika jaksoi keskittyä intensiivisesti leikkimään vintiltä tuomillani vanhoilla pikkuautoilla. Autoja ajettiin parkkiin riviin ja jonoon aina uudestaan. Kaikenlaisia sanojakin alkaa löytyä yhä enemmän, niin ja veikeitä ilmeitä pistetään peliin sopivissa tilanteissa.

P1060042


Välillä kävimme ajelemassa oikeatakin traktoria – tästä on jo muodostunut jonkinlainen “perinne” Oton täällä käydessä. Traktorin ohjaaminen ja erilaisten vipujen kokeileminen aina “ajon” välissä, tuntuu olevan jotenkin verissä.

P1060037

Pupun pesäänkin kurkistimme. Parhaimman emokanimme pariviikkoiset poikaset ovat jo isoja “pötkylöitä”. Tällä kertaa pesästä löytyy yhdeksän valkoista ja keltaista pupua. Emo hoitaa niitä todella hyvin lämpöisen karvapeiton suojissa.

P1060034


Illat kuluivatkin saunoessa ja kylpytynnyrin lämmössä “lilluen” – ihana kontrastin tunne kun ulkona on kirpakka – 15 °C kirkas pakkasilta ja tynnyri höyryää + 38 °C lämpöisenä. Marika ja Carlos tekivät yhdessä Maijan kanssa meille maukkaita leipomuksia, Lasagnea ja paistiruokia. Oton lempiruokaa tuntui olevan possun leikkeet ja paistit.

P1060051
Mukavia talvipäiviä kaikille!