keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Mökkeilyä

Kylvöjen jälkeen on pari pitkää viikonloppua vierähtänyt mökkeilyn merkeissä Tuulisessa. Ensin vietin melko sateisen viikonlopun Marikan ja Carloksen kanssa. Laitoin mökkiä kesäkuntoon ja ennen kaikkea nautin Marikan valmistamista herkku leipomuksista ja ruuista. Mielen jäi varsinkin mahtava juustokakku.IMGP3685 Cugu-koira  jäi viikoksi perheensä luokse naapurimökille. Katiskat sain tuulten välissä vietyä järvelle ja sinne ne muutamaksi päiväksi jätinkin. Seuraavalle pitkälle viikonlopulle tulin yhdessä Maijan kanssa. Veimme verkot järveen ja kävimme kokemassa jättämäni katiskat. No saalistahan sieltä löytyi – 4kg 190g hauen vonkale oli lukinnut itsensä toiseen katiskoista muutamien ahventen joukkoon.

IMGP3674

DSC00979

Jatkoin edellisenä viikonloppuna aloittamaani tämän kesän pääprojektia – vesijohdon kaivamista syvempään ja talvella sulana pysyväksi. Saas nähdä kuinka syvään sen saan – no ainakin kymmeniä senttejä syvempään kuin nyt. Isoja kiviä reitille tuntuu odotusten mukaisesti löytyvän. Niitä olen vaihtelevalla menestyksellä kivikiiloilla pieninyt kaivannosta pois nostettavan kokoisiksi.

Kukan perhe liittyi viikonlopuksi seuraamme. Mikko uisteli pienemmän hauen ja ahvenen. Verkkoihin oli yllätykseksi tarttunut kiloinen kuha, joten saimme ruuaksi hyvän kalakeiton ja kuha- ja haukifileitä. Otto osallistui ja seurasi tarkasti kun kaloja “kuorittiin”.


IMGP3716 HYVÄÄ KESÄN ALKUA KAIKILLE!